Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 30. syyskuuta 2011

Minä olen:

Väsynyt, Koko ajan väsyttää. Vaikka nukkuisin kuinka paljon tahansa tuntuu, ettei se vaan millään riitä. Ei tuo harjoittelu ole vielä ollut edes rankkaa, siis omalla tavallaan. Nyt osaan jo tehdä itsenäisesti paljon ja pystyn toimimaan ilman, että joku on koko aikaa vieressä neuvomassa ja kertomassa. En tiedä. Pitäisikö minun sitten kuitenkin vain mennä iltaisin vieläkin aikasemmin nukkumaan vai onko tämä edelleen niiden yövuorojen jäännöksiä tämä väsymys? 

Turhautunut, kun koko ajan on hyvin väsynyt on myös huomattavan kiukkuinen. Se tietynlainen vetelä olo ahdistaa ja häiritsee, mutta kun en voi sille mitään. Turhauttaa se, että on niin paljon tekemistä, mutta jälleen kerran en tiedä, milloin ehdin hoitamaan mitäkin. Ärsyttävää. Pitää varmaan laskea tämän ja ensi kuun harkkatunnit, jotta tietää mistä kohtaa voisi nipistää aikataulua hieman löysemmäksi. No onneksi on neljän päivän vapaat pian. Sitten saa hetken hengähtää.  

Aikaan saamaton, juurikin näin. Opinnäytetyö seisoo ja ensi viikolla pitäisi esitellä se pahuksen suunnitelma. Se tietää sitä, että viikonlopun vapaa hetket menee sitä rustatessa, kun sunnuntai-iltana pitää viimeistään jättää luettavaksi. Olisi myös liuta muita koulutehtäviä, joita pitäisi saada tehtyä. Ne saavat nyt kyllä odottaa. Teen niitä sitten jossain vaiheessa. Kaikki hommat seisoo. Harkan aikana on hankala myöskään tehdä töitä. No nyt kun harkkaohjus sanoi, että tarvittaessa aamuvuoroista voi sitten nipistää ja jo kahden aikaan lähteä kotiin. Ihan kiva, voi  ottaa jotain sijaisuuksiakin vastaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti