Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Leiri fiilistä

Löysin koneen, jolta pääsin nettiin. Pääsen siis nyt jälleen kirjoittelemaan tänne. Kesken riparin, mutta silti.

Meillä on ihan mahtava porukka leirillä. Hyvät isoset ja hyvä työtiimi. Ennen kaikkea meillä on jälleen ihan mahtavat leiriläiset, jotka istuvat hiljaa ja kuuntelevat mitä meillä on sanottavaa. Tämän leirin aikana pääsin myös jälleen jakamaan ehtoollista. Toinen kertani. Tämä meni huomattavasti paremmin kuin edellinen kerta. Tosin nyt en jännittänyt ja lisäksi jaoin ehtoollista sivualttarilla.

Tämän leirin aikana on tullut tehtyä kaikenlaista. Olen laulanut, pelannut ja leikkinyt. Olen pitänyt oppitunteja ja nauttinut niiden pitämisestä. Eilen sukkahousuturnaus ja tänään olympialaiset. :)

Toisaalta olisin kyllä jo valmis palaamaan kotiin. J:tä on jo ikävä, vaikka näinhin hänet tässä leirin aikana kertaalleen. Jäljellä enää pari päivää ja sitten kutsuu oma sänky. Huomenna luvassa mahdollinen lekurikäynti. Senkin aika näyttää.

2 kommenttia:

  1. Terkkuja täältä toiselta riparilta. Toivottavasti meni kaikki hyvin siellä :). Itse vedän kuukauden putkeen näitä leirejä ja alkaa jo vähän painaa :P. Mutta kyllä tämä tästä. Nuoret on lopulta aika ihania.

    VastaaPoista
  2. leiri meni loppu pelissä ihan hyvin. Väsymys oli kotiin päästyä kova. Nuoret oli ihania, mutta monet asiat jäi miehittämään leirin jälkeen. Millaisia leirejä olet tehnyt?

    VastaaPoista