Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Juupas, eipäs ja saapas + kuntokuuri 2012

Pahoittelut näin heti alkuun, että viime aikoina on ollut kovin hiljaista. Koulu hommat pukkaavat päälle ja samalla sykkeellä pitäisi vielä työtkin hoitaa alta pois. Loma on kohta taas melkein lusittu ja normaali arki uhkaa kovalla kiireellä saapua taas paikalle. En haluaisi. Haluaisin edelleen vain olla ja hengähtää. Ihan rauhassa ja ilman mitään kiirettä.

Viime aikoina on riittänyt paljon kaikenlaista puuhaa. Oli joulu ja sen mukanaan tuomat kiireet. Lahjat tuli onneksi ostettua ajoissa ja vain muutama viime hetken paketti täytyi hakea aattoaamuna. Pukki toi mukanaan kaikenlaista. Juuri mitään en ollut toivonut, ja silti... Pääasia oli minulle se, että lahjoista löytyi se ainoa toiveeni nimittäin officepaketti. Ilman sitä kouluhommien kanssa säätämiseen olisi vielä mennyt herhot. Etenkin keväällä kun tiedossa on paljon isoja projekteja, jotka vievät aikaa.

Oma elämäkin alkaa näyttää valoisalta. Vihdoinkin. Reilun vuoden taakkojen kantamiseen alkaa vihdoin tulla helpotusta. Tämä on se puoli minkä takia pidän Diakissa opiskelusta yli kaiken. Meillä pidetään oikeasti opiskelijoista huolta ja vielä kaiken lisäksi hyvää sellaista. On ilo sanoa, että vihdoin olen saanut hoitokontaktit käyntiin.

Mieli pysyy virkeänä liikkumalla. Tai niin olen ainakin kuullut sanottavan. Pelkkiin hoitokontaktien varaan en uskalla jäädä. Niiden ohelle tarvitsen paljon muuta. Kirjoittaminen on toki yksi merkittävä osa sitä, mutta liikunta on toinen. Nyt se nimittäin lähtee oikeasti käyntiin, nyt sen oikeasti teen. Tosin omalla pienellä tavalla myös "pakon" sanelemalla. Painoa on siis saatava pois ja samalla kuntoa kasvattaa.

Seuravana olisi vuorossa häämessut, joihin ajattelin itsepintaisesti suunnata ja J raahata mukaan, jos vain se suinkin onnistuu. Hääpuku onkin jo tilauksessa ja sen saapumista odottelen suunnattomasti, jotta pääsee näkemään, että onko se sellainen kuin ajattelin sen oikeasti olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti