Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 5. joulukuuta 2011

Yötöitä ja muita ajatuksia

Viime yö vierähtikin rattoisasti töissä ja mitenpä muutenkaan kuin kouluhommia tehdessä. Kyllä oli pitkän yön jälkeen mukava kömpiä oman kullan kainaloon nukkumaan huimaksi tunniksi.

Päivää piristi suunnattomasti kirje kaukaa. Tai oikeastaan kortti. <3 Tuskin maltan enää odottaa, että rakkaat ihmiset saapuvat takaisin Suomen kamaralle. Ikävä kun tahtoo jo olla. Vaikka kolme kuukautta on lyhyt aika niin se tuntuu pitkältä. Toivottavasti tytöt nauttivat vielä viimeisistä päivistä (tai viikoista) Afrikan lämmössä. Täällä Suomessa odottaa vesi sade ja pikku pakkanen sekä pimeys. Vielä kun lunta ei ole maassa. Toivottavasti sitä saataisiin jouluksi hieman edes maahan.

Nyt on pakko myöntää, että uni taitaa viedä voiton. Sänky kutsuu siis unten maille pariksi tunniksi.


Edit: Vihdoinkin sitä sataa. Siis lunta <3 Maa on valkoinen ja lumi narskuu kenkien alla. Sofi-neitikin nautti. Hieman piti maistaa ja sen jälkeen kuonoa piti hangata valkoiseen maahan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti