Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 28. toukokuuta 2011

Kunto kasvaa, paino putoaa - ainakin toivottavasti

No niin, nyt on takana päälle 40 tuntia liikuntaa tälle kuulle. Huomaamatta liikunta aika kasvaa ja kilometrejäkin kertyy ihan kunnon määrä. Kaloreitakin aloitin laskemaan. Tosin syystäkin. Painon nousuun ei ole yhtään varaa. Ei tällä hetkellä.

Puhuin jo aikaisemmin halukkuudesta osallistua Kuopio Maratoniin. Vielä olen kuitenkin malttanut mieleni ja en ole ilmoittautunut kisaan mukaan. Jäin nyt kuitenkin miettimään, että vaikka tavoitteena olikin se, että tänä vuonna pääsisin lähtemään, niin koko hommaa varten tarvitsee lääkärintodistuksen. Näinkö jäisi mahdollisesti siitä kiinni. Ja toisaalta muistin tämän jälleen hieman myöhään, ehdinkö saamaan itseni vajaassa puolessa vuodessa siihen kuntoon, että pystyn puoli maratonin rykäisemään luistimilla. Tokikaan matkaluistelu ei ole minulle uutta. Ei se vähän reilu 21 kilometriä ole loppupelissä edes mikään paha rasti. Reilun tunnin verran meni aikaa 9,5 kilometrin lenkkiin ja sekin vastatuulessa. Ja alle tuntiin reipaisin tuossa 7,6 km lenkin niin ikään vasta tuulessa.

Minun ongelmani luistelun kohdalla on se, että lähden aina liikkeelle liian kovaa. Alun painan menemään täysillä ja sitten hyydyn ja sinnittelen loppuun asti. Tämän mokan olen nyt tehnyt kahteen otteeseen, jos sen sitten seuraavalla kerralla muistaisi. Aina pitäisi lähteä rauhallisesti liikkeelle ja kiristää vauhtia loppuvaiheessa, eikä päin vastoin. Lisäksi toinen moka, jonka tein oli se, että lähdinpä oikeastaan suoraan vetämään pitkää lenkkiä. No luistimilla tosin liikun kyllä aika paljon paikasta toiseen silloin kuin se on mahdollista.

Vaikka saisin itseni kuntoon syyskuuhun mennessä niin ei Kuopio Maratoniin lähtö ole kuitenkaan ihan niin halpaa.
           Matkat 28,70*2 väli Tikkurila- Kuopio - 57,40€/ opiskelija
           Rullaluistelu Puolimaraton - 27,00€ / henkilö 
           Majoitus 50€/vrk                                                              ______  
           Yhteensä: 135,00€

Tuo 135€ on pyöreä veikkaus siihen miten paljon rahaa menisi. Mutta kuten  huomaatte niin tuosta summasta puuttuu kokonaan ruokailukustannukset. ja majoituskin on lasksettu halvemman mukaan.

Vaikka tuo Kuopio Maraton kummittelee ajatuksissa niin , en tiedä pettyisinkö edes, jos nyt jäisi tältä vuodelta väliin. Sanotaan vaikka niin, että tämä kuuluu niihin, jotka aion kuitenkni tehdä ennen naimisiin menen, jos vain terveys antaa periksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti