Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Päivä 4: Tätä olen syönyt tänään

Kerronpa tämän nyt kuitenkin eilisestä, sillä muuten joutuisin tähän kirjoittamaan pelkän kahvin tässä vaiheessa.

Eilinen ruokavalioni koostui tosin hyvin pitkälle vedestä ja kahvista. Oli niin lämmintä, ettei mikään oikein maistunut. Iltaa kohden kuitenkin tähänkin tuli muutosta.

Eilinen päivä alkoi tehokkaasti kahville, joka kuuluu ehdottomasti aamuun tai muuten aamu ei lähde kunnolla käyntiin. Varsinaista aamupalaa en syönyt lainkaan. Lähdimme koira neidin kanssa ulkoilemaan ja samalla nautimme jäätelön houkuttavuudesta. Lenkiltä kotiin tultua oli vuorossa jälleen kahvi ja vesi.

Siskoni tuli tuomaan tyttärensä hoitoon hetkeksi ja lastaan hakiessa joimme jälleen kahvia. Hän heitti minut töihin tai no jäin kyllä kyydistä jo kaupan  kohdalla ja kävin ostamassa hedelmäsalaattia, mandariinilohkoja ja nuudelia. Tällä sitten mentiin päivä. Tosin paljon enemmän nautin kylläkin hedelmistä kuin nuudeleista. Poikkeuksellisesti en juonut kahvia töissä ollenkaan.

Illalla, kun töistä oli päästy kotiin, oli vuorossa kunnon ruoka. Mikäpä sen parempaa kuin makarooni ja jauhelija. Ja sen kanssa yksi siideri ja lasillinen vettä.

2 kommenttia: