Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Päivä 9: Se hetki

Se hetki ja se tunne, kun tekstiviesti lähtee vahingossa väärään numeroon. No tässä tapauksessa tarinalla on onnellinen loppu, mutta kuitenkin.

Katselimme ystäväni Jennin kanssa televisiosta tartu mikkiin -ohjelmaa. Tosin niin, että emme olleet samassa huoneessa saatika sitten samassa kaupungissa. Kovan arvostelun alla oli yhden esiintyjän hyvä takamus, joka sai minulta loppupelissä murska tuomion. Tämä täytyi tietenkin laittaa tekstiviesti kommenttina ystävälleni. Niihän me olimme keskustelleet koko ohjelman ajan. Tällä kertaa ei kaikki kuitenkaan mennyt ihan nappiin, sillä viesti tosiaan lähti siinä arvostelun kiireessa väärään numeroon. Ei siinä väärässä numerossakaan muuten olisi mitään ollut, mutta kun se viesti tärähti ex:n ystävän puhelimen.

Sain viestin takaisin ja kommenttina oli vain, että kyllä minä päihitän. Lopputuloksena oli mielenkiintoinen tekstiviesti keskustelu, jossa kävimme läpi lähestulkoon kaikki supersankarit seuraavalla tavalla:
- Teräsmies on liian kova.
- Batman on liian muovinen.
- Spiderman tuppaa vaan sitomaan paikallee jne.
Tämän keskustelun olen tallettanut vanhalla kopionti menetelmällä paperille, ja juuri nyt sitä ei löydy mistään. No se on taas ihan minun tuuriani.

Loppupelissä jotain kolahti kummallakin ja kovaa. Tänä päivänä elämme nimittäin onnellisesti saman katon alla ja kihloissa. Joten Se Hetki ja se keskustelu, hmm, ehkä siinä oli meille tarpeeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti