Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Suuntana syksy

Pitkään olen halunnut päästä osallistumaan Kuopiossa järjestettävään rullaluistelumaratooniin. Tosin matkan pituutena 21,1 km. Jos nyt tänä kesänä saisi itsensä siihen kuntoon, jotta voisi siihen tähdätä. Etenkään kun nyt ei ole muita rasitteita kehon suhteen. Toistaiseksi en ole vielä päässyt kunnolla lenkkiä tekemään, sillä työt vievät kaiken aikani. Aikaa harjoittelulle on vielä kolmisen kuukautta, mutta sen pitäisi riittää. Peruskuntoni on kuitenkin suhteellisen hyvä. Sen näkee sitten syksyllä kuitenkin lopullisesti, että miten tämän vuoden maraton haaveen kanssa käy.

Vaikka ajattelenkin jo tuota Maratonia, niin silti odotan kesää yli kaiken. Jälleen kerran aurinko paistaa lämpimästi ja kello ei ole vielä edes kymmentä. Ihanaa oli käydä kunnon lenkillä koiramme, Sofin, kanssa vielä kun ei kuitenkaan ollut pidemmälle lenkille turhan kuuma. Vielä toinen piedempi lenkki ennen töihin lähtöä, mutta silloin suuntana on metsä, jossa olisi toivottavasti hieman viileämpää. Samalla meidän neiti pääsee uimaan.

Tänään ajattelin myös heittää jo hieman pidemmän lenkin luistimilla. Töihin pitäisi kuitenkin illaksi päästä, joten samahan tuo on, jos sinne potkin luistimilla menemään. Illalla voi kuitenkin soittaa kyydin kotiin, jos tarve sen vaatii. Tästä siis potkaistaan kesä aika virallisesti käytiin kun luistimet saadaan jalkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti