Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 23. kesäkuuta 2011

Hiljaiseloa

Tämä viikko on taas poikkeus siinä muiden joukossa. Vain yksi päivä töitä ja silti tuntuu, etten saa mitään järkevää aikaiseksi. Kaikkea mahdollista pitäisi tehdä, mutta tulee tehtyä aina jotain mikä ei ole niin oleellista.

Viime viikonloppuna alkanut voimakas päänsärky on nyt kumottu. Ainakin suurimmaksi osaksi. Vielä joutuu kipuja lievittämään, muttei ollenkaan niin voimakkailla konsteilla kuin alkuviikosta. Ja mikä parasta olen ehtinyt viettämään miehenkin kanssa laatuaikaa. Tämä jo tekee tästä viikosta selvän poikkeuksen.

Tiistaina oli meidän yhteinen vapaapäivä ja se käytettiin tehokkaasti pyörimällä pitkin Espoon perämetsiä geokätköilyn merkeissä. Päivän saldoksi kertyikin 11 purkkia. Illalla päätimme pitkästä aikaa käydä elokuvissa. Vuorossa oli tällä kertaa Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä. Elokuva oli jälleen aivan mahtava ja sitä oli ilo seurata. Tämä elokuva nautinto saatiin vieläpä 3D:nä. Aah mitä luksusta. Yhdistelmä hulvatonta huumoria ja taidokkaita näyttelijöitä, joten ihan huikea elämys taas kerran. Kyllä kannatti kerrankin tehdä yhdessä jotain.

Ensimmäinen Tilda-pupu on nyt valmis. Pupu tuli parissa päivässä ja nyt on vaatetus vielä kesken. Vaikka aluksi hieman epäilinkin sitä mitä siitä pupusta tulee niin jälleen kerran olen omaan käden jälkeeni erittäin tyytyväinen ja toivottavasti seuraava on viekäkin parempi. Olen nyt tehnyt ensimmäisen tilda-hahmoni ja sydän on viety kokonaan. Tuo pupukin on jotenkin niin hellyyttävän näköinen. Meidän koiraneiti ei ole vielä onneksi puputyttöä huomannut. Olisi muuten pupuneito entinen hyvin nopeasti.

Nyt saan hetken hengähtää. Juhannus ja minullakin on vapaata kaikesta huolimatta. Senkin saan viettää miehen kanssa yhdessä. Nämä seuraavat päivät ovet meille tärkeitä ja niitä me emme halua pilata sitä millään tavalla. Jätetään siis ironia kotiin ja sarkasmi myös.


Näihin kuviin ja tunnelmiin Samae Koskisen Eväsretken myötä toivotan kaikille 
rauhallista ja hyvää Juhannusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti