Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Päivä 18: Mieleisin syntymäpäiväni

Ehdottomasti paras syntymäpäiväni oli viime kesänä kun täytin huimat 24 -vuotta. Ihanan avomieheni kanssa päätimm elähteä Hyvinkään Olut festareille katsomaan Raptoria. Olimme muutamaa päivää aikaisemmin hakeneet liput ja näin ollen varmistimme oman sisäänpääsymme.

Raptorin keikkaa olin odottanut koko viikon kuin kuuta nousevaa. Se oli koko kesän ehdoton kohokohta. Tunnelma oli käsin kosketeltavaa ja oma fiiliskin ihan mahtava. Kerrankin olimme liikenteessä yhdessä ja saimme olla rauhassa.

Kaikkein parasta koko illassa oli se, että sain viettää aikaa rakastamani ihmisen kanssa ja, että kummallakin oli hauskaa. Loppu pelissä en tiedä kumpi nautti reissusta enemmän. Minä vai mieheni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti