Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Päivä 16: Eka suudelmani

Mikä lasketaan ensimmäiseksi suudelmaksi? Onko se ihan ensimmäinen vai onko se sen oikean ensimmäinen suudelma? Taidan valita näistä kahdesta tuon jälkimmäisen

Se ensimmäinen vei jalat alta. Siinä oli jotain erilaista kuin muissa suudelmissa. Ilmassa kipinöitä, se tuli ja leimahti samantien. Ei ollut enää epäilystäkään. Ei mistään. Olin kohdannut voittajani.

J:n suudelmat ovat jotain sellaista, missä on paljon pehmeyttä, mutta samalla niistä heijastuu se mitä toinen tuntee. Ja se meidän ensimmäinen suudelta... Hmm.. Siinä oli taikaa. Taisimme olla jälleen kerran Kuusijärvellä. J oli hakenut minut asemalta. Ulkona oli pikkupakkanen ja istuimme penkillä. Nojasin J:n olkapäähän ja se hetki oli jotain mitä en koskaan unohda.

Pakkasilmassa suudelma tuntuu erilaiselta kuin lämpimässä. Se suudelma oli lämmin ja pehmeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti