Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Päivä 13: Tällä viikolla

Tämä viikko on ollut paras pitkään aikaan. Miestäkin olen ehtinyt näkemään jopa hieman enemmän kuin normaalisti. Vaikka tätä viikkoa on vielä puolet jäljellä niin silti tiedän aikalailla viikon aikataulun. Olenhan kuitenkin kalenterin kanssa eläjiä.


Maanantai

Viimeinen työpäivä Tuusulassa. Nuorisotalo siivottiin tiptop kuntoon ensi syksyä varten. 
Lisäksi tein kesätöitä varten tuntisuunnitelmia. Leffa-ilta J:n kanssa. Opiskelijatodistuksen etsimistä kissojen ja koirien kanssa.

Tiistai

Ohoh mikä päivä. Ensin J töihin ja sitten juosten hoitamaan omat asiat. Piti käydä koululla vielä pyörähtämässä, sillä en löytänyt mistään niitä opiskelijatodistuksia, joilla olisin saanut VR:n opiskelijakortin. Samalla kävin myös koulun kirjastossa hakemassa viimeiset kirjat kesän töitä varten. Koulun pyörähdyksen jälkeen kotoa hakemaan verokortti ja passikuvat ja ei muuta kuin uudestaan liikenteeseen. Vanhalle työpaikalle verokortti, jotta saisin lomarahat ulos ja siitä asemalle hakemaan hyödyllistä alennuskorttia. Tämän jälkeen olikin vuorossa se haastavin osuus: koiran ruoka. Sen etsimiseen menikin sitten tovi, koska Sofi ei voi syödä mitä tahansa ruokaa. Löysin lopulta sen mitä olin hakemassa ja samalla käsiin tarttui myös jotain muuta, mitä kesän aikana tarvitsen töissä ollessa. Porukoilla pyörähtämään ja sieltä hakemaan J kotiin. Yhden purkin taktiikalla vielä kotiin ja koiran kanssa ulos. Leffa ja nukkumaan.

Keskiviikko

Aamulla heräsin tajuttomaan pillien ujellukseen. Paloauto toisensa perään ajoi pillit huutaen suoraan makuuhuoneen ikkunan alta. Ei muuta kuin vilkaisu mihin päin ovat matkalla ja kyljen kääntäminen ja lisää unta palloon. Siinä vaiheessa kun nousin lopullisesti sängystä ylös, oli vuorossa useamman päivän tietojen siirto HeiaHeiaan ja pudottajiin. Sain tämän tehtyä niin siinä vaiheessa pitikin melkein heti ponkaista liikenteeseen ja ensi syksyn harjoittelupaikan haastatteluun. Tyytyväisenä sieltä pois. Kaikki meni nappiin ja paikka on nyt varma. J:n vienti töihin ja kahvin juonti. Sieltä kotiin ja oppituntien valmistelua. Illalla saunaan ja grillaamaan ja Sofinkin kanssa ehtii kerrankin viettämään laatuaikaa. 

Torstai

Tiedossa olisi kouluhommia ja oppituntien valmistelua, ainakin osittain. Toki noiden tekoon vaikuttaa se, että J:llä on vapaapäivä ja tarkoitus olisi tehdä jotain yhdessä. Mitä se sitten onkaan niin en tiedä. Ainakin parisuhteen ylläpitämisen piikkiin sen voi laittaa. 

Perjantai

Tarkoitus olisi saada viimeisetkin koulutyöt pois alta ja loput oppitunnit valmiiksi. J:llä kun on aamuvuoro niin illalla voisi tehdä jotain yhdessä.

Lauantai

Viimeisetkin leirikamat kasaan ja kaikki valmiiksi ennen sunnuntaita.

Sunnuntai 

J:tä en varmaan ehdi juurikaan näkemään, sillä se painaa taas pitkää päivää töissä. Itse suuntaan kahden jälkeen kohti asemaa ja junaa, jolla pääsen lähtemään töihin. Tästä alkaa kesätyöt ja sen myötä tulevat uudet haasteet ja jonkinlainen tiukka aikataulu. Tupakointi loppuu tähän.


Tässä lyhykäisyydessään tämän viikon kulku. Tietyssä määrin hektistä, mutta kuitenkin nautin samalla ensimmäisestä kesälomapätkästä. Seuraavan kerran lomailenkin elokuussa, joten sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti