Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Vieläkin oudompaa ilman väreilyä

Nyt sen vasta tosiaan tajusin. Tänään olisi edessä hyppy täysin vieraaseen ja tuntemattomaan. Tai no ainakin melkein. Parin tunnin päästä alkaa matka Lahden kautta Nastolaan ja vielä tänään leirille. Pahoittelen, että olen jo pidempään tästä leiristä hössöttänyt.

Mielessäni kummittelee kaiken maailman vauvahaaveet. Itse kun jo niin haluaisin, mutta mies vielä jarruttelee kovasti. Ei kuulemma tähän elämän tilanteeseen. Toisaalta ymmärrän, mutta toisaalta haluaisin laittaa vastaa. No kaikki aikanaan, ei Roomaakaan rakennettu päivässä.

Vauvojen lisäksi mielessä on häät. Toisaalta haluaisin olla naimisissa ennen vauvan tuloa, mutta häitäkin saadaan vielä tovi odotella. Onpas minusta nyt tullut jotenkin ihan hassu, kun tälläisiä mietin kokoajan. Liekö oikeasti tuon biologisen kellon syy. 

Pahoittelen tämän tekstin sujuvaa pomppimista aiheesta toiseen. Tälläkin hetkellä minun pitäisi tehdä aivan jotain muuta kuin istua koneella ja näpyttää tätä. Pitäisi käydä vielä nostamassa rahaa matkoja varten ja ostamassa hyttysmyrkkyä, jotta selviän leiri oloissa hengissä.

Virallisesti palataan asiaan, kun leiri on saatu päätökseen.

Ps.. Tänään se sitten alkaa. Hieman ennen viittä tumppaa toivottavasti elämäni viimeisen tupakan. :)

2 kommenttia:

  1. Teidän täytyy tulla ahkerasti kyläilemään meillä, jos vaikka Elsi vähän vauhdittaisi J:n biologista kelloa :D Voi vitsit, mäkin niin kovasti toivon että teilläkin olisi pian jo häät ja vauva!! Oon vähän pistäny noita Elsin ihanimpia vaatteita vähän sivuun odottamaan... ;)

    VastaaPoista
  2. Ooh. Kiitos.
    Kyllähän J:llä vauvakuume olisi, se vaan ajattelee välillä liiankin fiksusti. Ei vielä kun koulu on kesken, on yleensä kumpaankin asiaan vastauksena. Mutta kyllä me vielä juhlitaan :)

    VastaaPoista